Tussen al de Champions League wedstrijden, het voetbal kampioenschap en en allerlei
deadlines was ook nog de topper Foreholte-Torius. In de pers werd daar verdomd
weinig aan dacht aan besteed, (hoe is dat nu mogelijk?). Geen interviews met speelsters,
geen fotograaf, en de landelijke pers was ook niet aanwezig. Toch gingen de dames van Torius
onder de bezielende leiding van coach (Clooney) van Dongen op weg naar de volgende
overwinning op het veld met na winst een mogelijk kampioenschap in het vooruitzicht.
Natuurlijk waren de Torius dames wat te laag ingedeeld. Maar ja je moet toch wedstrijden
winnen..

Ruim op tijd in het Forepark aangekomen, met een rustig bakkie koffie naar de
voorbereiding van de wedstrijd. En ja hoor het ging regenen. Dan zijn we niet op ons
best. Hoewel tijdens de vorige, gestaakte, game was het al bij de rust 9-2. Rebecca nam het
voortouw op het gladde veld. Wel wat raar, zij scoorden er 4 uit 10, terwijl wij er 5 uit
minstens 20 aanvallen wisten te raken.

Maar, niet getreurd, als coach weet je dat het toch wel goed komt vanwege het kwaliteitsverschil.
De dekking stond alweer als een huis. Foreholte scoorde in de tweede helft slechts 2 x, waarvan
1 x uit een 7 meter, die trouwens nog over de streep werd genomen. Binnen de kortste
keren van 5-4 naar 12-4. En de doelpunten werden door het hele team gemaakt.