Ja, niet voor ons maar voor Verburch, die werd naar huis gestuurd met een 30-21 (ruststand 17-12) nederlaag. Vroeg in de middag hadden nog 4 van ons met hercules 4 tegen Verburch 4 gespeeld en daarna om half 4 the main event. Kortom een lekker dagje handbal voor Fleur, Evianne, Nienke en Linda. Voor Fleur pakte het wel heel goed uit want zij scoorde 8 doelpunten uit 11 schoten. Gek genoeg om te melden dat Verburch 4 wel 5 wissels had en Verburch 3 maar 2. Hoe gaat dat binnen zo’n club vraag ik me wel eens af? Toch hadden we een probleem in de dekking, met name no 6 van Verburch kreeg alle vrijheid om aan te leggen en deed dat ook voortvarend. Waarom doe je vanaf de kant niets daartegen was de vraag in de rust. Het antwoord is dat het team ook wel eens tijdens de wedstrijd iets creatiefs kan bedenken. Neem je verantwoordelijkheid zou ik zeggen. Na de rust pakten we draad weer goed op 5 doelpunten binnen 9 minuten Verburch 2 en de partij was gespeeld. Gelijk na onze wedstrijd was de uitslag van WHC bekend een puntje ingelopen en een hele mooie 2de plek op de ranglijst. Zondag Gemini en op naar de feestdagen.

Categories: trainertalk