Het was een weekje wel voor de ladies. Eerst een op een doordeweekse dag handballen tegen Des ’72. Een moeizame pot handbal op een koude winteravond in wederom smerige hal. De warming up bestond voornamelijk uit het veld vegen en de troep deponeren in een hoek, ergens waar het nooit wordt opgehaald. Het scoreverloop was dramatisch na 22 minuten stond het 2-2. Ruststand 5-4 ??? Als het voetbal wedstrijd was geweest zeggen ze top voor het publiek. Voor ons publiek trouwens viel weinig te genieten althans de eerste helft. Nou ja, Iris scoorde wel 3 op een rij. Als trainer kijk je naar de tegenstander en dan besef je dat het heus wel goed komt en het kwam ook goed. Met 10 doelpunten in de tweede helft en 6 voor Des was de uitslag toch maar mooi 15-10. Des toch een beetje een angstgegner was ruim verslagen.

Categories: trainertalk