De 9-6 ruststand was een aardige afspiegeling van de eerste helft met Rianne verlost van alle deadline zorgen op schot. We gingen ook best wel met vertrouwen richting Pijnacker met dit keer maar twee wissels i.p.v. vier. 1 in de ziekenboeg en 1 op een tripje naar Parijs.. Het was wel effe zoeken na de juiste formatie als een basisspeelster niet mee kan doen, maar het lukte best wel aardig. 1 wissel voor de tweede lijn en 1 voor de eerste was wel de makkelijkste oplossing en daar omheen maakte we onze afspraken. Verdedigend zat het wel snor in de eerste helft met slechts 6 doelpunten tegen. Aanvallend liep het ook best maar 9 waren er 2 te weinig. In de rust een paar aanwijzingen zoals altijd voldoende om de in tweede helft de wedstrijd geheel naar ons toe te trekken. Slechts 3 doelpunten tegen en 12 gescoord, verdedigend zat het pot en pot dicht. Kortom een probleemloze overwinning met de onderstaande statements:

  • Dit keer geen zuster moord
  • De scheids was top
  • Imke geblesseerd
  • 3 strafworpen gemist
  • Verdedigend top
  • Hercules 4 geholpen
  • Op naar de feestdagen
  • 8 wedstrijden, 7 gewonnen

Op naar de feestdagen met de eerste training in begin januari. Gelijk 2 zware wedstrijden in het verschiet met op 12 januari (donderdag) tegen Saturnus (uitwedstrijd nipt gewonnen) en daarna de topper tegen WHC op zondag 15 januari.

Prettige feestdagen en een goed begin, alle sportiefs.

Categories: Uncategorized