Na de training altijd effe een praatje, dit keer met Rianne hoe zij dacht samen met Nienke te reageren over het samen trainen met de nieuwkomers. Ja er is niveau verschil dat is logisch maar hoe ga je er mee om dat is wel heel iets anders. Nienke en Rianne hebben een oplossing gevonden, hoe zij zich kunnen motiveren om juist de nieuwkomers goed te laten mee te draaien met de gevorderden. Good tinking. Kijk maar hoe dat a.s. dinsdag gaat.
Thuis gekomen kijk je toch naar de uitslagen van de veldcompetitie, ik wist dat Stompwijk tegen Foreholte speelde. Dikke winst voor Stompwijk onze concurrent voor het kampioenschap. Zondag spelen we tegen Foreholte, doel van de wedstrijd is verbeteren aanspelen, slordigheden weg.
Clemens kwam met het idee om een shuttle run tijdens de training te organiseren. Eerst een lange warming up en daarna rennen maar. De trainer lekker ontspannen aan de kant en de meiden rennen. Voor herhaling vatbaar, kan je na een tijdje je conditie verbetering peilen.

 

Jan van Dongen
Coach/Trainer Torius Ladies

Categories: trainertalk